Vítejte!

IMPROMAT Rallysprint Kopná patří k nejpopulárnějším soutěžím v naší zemi. Jedná se o nejstarší rallysprintový podnik v ČR, letos se bude konat již poosmnácté. Jeho trať je tradičně umístěná na rozhraní Hostýnských a Vizovických vrchů, centrum rally se ale nově přesouvá do Vizovic, zhruba 20 kilometrů východně od krajského města Zlín. V areálu společnosti Gelur Vizovice bude umístěna servisní zóna, uzavřené parkoviště i ředitelství, v centru Vizovic na náměstí se odehrají slavnostní start a cíl celé rally.

Pořadatelem IMPROMAT Rallysprintu Kopná je Rallysprint Klub v AČR Trnava, který letos pro posádky nachystal osm rychlostních zkoušek vytýčených na čtyřech úsecích. Trať doznala poměrně výrazných změn - jedinou nezměněou rychlostní zkouškou je tradiční úsek, naopak zařazen byl známý úsek přes vrch Barák.

IMPROMAT Rallysprint Kopná je zařazen do EcoSun Mistrovství České republiky ve sprintrally, kromě toho se jede také jako další díl K4 Poháru České republiky v rally, Mistrovství ČR juniorů, Dámského poháru ČR a Poháru mládeže.

Pokud chcete být informováni o aktuálním dění okolo osmnáctého ročníku IMPROMAT Rallysprintu Kopná, sledujte oficiální stránky v sekci Novinky!


© 2010 Karbonyl, AutoSport.CZ