Vítejte!

Rallysprint Kopná patří k nejpopulárnějším soutěžím v naší zemi. Jedná se o nejstarší rallysprintový podnik v ČR, letos se bude konat jeho jubilejní dvacátý ročník! Trať soutěže je tradičně umístěná na rozhraní Hostýnských a Vizovických vrchů a její centrum se jako obvykle nachází ve Slušovicích, zhruba 20 kilometrů severovýchodně od krajského města Zlín. Ve slušovickém areálu dostihové dráhy bude umístěna servisní zóna, uzavřené parkoviště a ředitelství rally (budova Fagus), v centru Slušovic na náměstí se odehrají slavnostní start a cíl celé rally.

Pořadatelem Rallysprintu Kopná je Rallysprint Klub v AČR Trnava, který letos pro posádky nachystal osm rychlostních zkoušek vytýčených na čtyřech úsecích. Oproti loňsku trať doznala několika změnu, tou největší je opětovné zařazení testu Májová.

Rallysprint Kopná je třetím dílem Timeseal Mistrovství České republiky ve sprintrally 2012, kromě toho se jede také jako druhý díl K4 Poháru České republiky v rally, Mistrovství ČR juniorů, Dámského poháru ČR a Poháru mládeže.

Pokud chcete být informováni o aktuálním dění okolo jubilejního dvacátého ročníku Rallysprintu Kopná, sledujte oficiální stránky v sekci Novinky!


© 2012 AutoSport.CZ