Vítejte!

IMPROMAT Rallysprint Kopná patří k nejpopulárnějším soutěžím v naší zemi. Jedná se o nejstarší rallysprintový podnik v ČR, letos se bude konat již podevanetácté. Jeho trať je tradičně umístěná na rozhraní Hostýnských a Vizovických vrchů a letos se centrum rally se opět přesouvá do Slušovic, zhruba 20 kilometrů severo-ýchodně od krajského města Zlín. Ve slušovickém areálu dostihové dráhy bude umístěna servisní zóna a uzavřené parkoviště, v centru Slušovic na náměstí se odehrají slavnostní start a cíl celé rally. V těchto místech bude i ředitelství závodu (budova AB).

Pořadatelem IMPROMAT Rallysprintu Kopná je Rallysprint Klub v AČR Trnava, který letos pro posádky nachystal osm rychlostních zkoušek vytýčených na čtyřech úsecích. Oproti loňsku trať doznala kromě přesunu centra rally jen jednu výraznou změnu - z technických důvodů byl vypuštěn test 'Barák', namísto něj se do harmonogramu vrací známá rychlostní zkouška vedoucí z Veselé přes Hvozdnou do Slušovic.

IMPROMAT Rallysprint Kopná je zařazen do EcoSun Mistrovství České republiky ve sprintrally, kromě toho se jede také jako druhý díl K4 Poháru České republiky v rally, Mistrovství ČR juniorů, Dámského poháru ČR a Poháru mládeže.

Pokud chcete být informováni o aktuálním dění okolo devatenáctého ročníku IMPROMAT Rallysprintu Kopná, sledujte oficiální stránky v sekci Novinky!


© 2011 Karbonyl, AutoSport.CZ